informatie

De club

B.C. Argus is een badmintonvereniging te Beneden Leeuwen. Het is een relatief kleinere recreantenvereniging waar gezelligheid in combinatie met fanatieke sportiviteit een juiste mix heeft.

Wekelijks trainen wij van 21.00 tot 21.45. Aansluitend wordt er onder elkaar een stevig partijtje gespeeld tot 22.30. Na deze speelavond is het aan een ieder om de avond nog gezellig af te sluiten aan de bar onder het genot van een drankje en hapje.

Je bent vrij om drie gratis avonden mee te spelen met of zonder begeleiding of om alleen even de sfeer te proeven van deze mooie sport.
 

Badminton, een fantastisch leuke sport

Het fijne van badminton is dat je meteen al een leuk partijtje kunt meespelen. Het maakt niet uit of je een geoefende of een beginnende speler bent. Man of vrouw en leeftijd doet er ook al weinig toe. Aan gezonde lichaamsbeweging, ontspanning en gezelligheid heeft iedereen behoefte. Het enige wat je nodig hebt is een gezellige vereniging. Badmintonclub Argus te Beneden Leeuwen bied je dat allemaal.

 

Prima voor je conditie

Badminton is niet alleen een fascinerende sport, maar het is ook prima voor je gezondheid. Al je spieren moeten hierbij gebruikt worden. Dat is goed voor mensen die in conditie willen komen en blijven. En natuurlijk voor iedereen die wat aan de lijn wil doen.

Einde badminton voor jeugdleden

Vroeger bestond badmintonclub B.C. Argus uit een forse jeugdafdeling. Door allerlei omstandigheden bestaat deze niet meer. De oudere jeugdleden zijn echter wel van harte welkom op vrijdagavond.

De herinnering leeft voort...

Maar als iemand de de jeugdafdeling weer op wil starten als vanouds meld je dan snel!

Sla nu je slag

Het maakt niet uit als je nog nooit eerder op de baan bent geweest. Het is eenvoudig om de basis van de sport onder de knie te krijgen. Alle spelers komen in een groep die bij hun eigen niveau past zodat de beginnende spelers wat meer aandacht kunnen krijgen voor basistechnieken, en de gevorderde spelers hun spelniveau en techniek op kunnen voeren. Hoe meer je oefent, hoe leuker het wordt. 

Na afloop

Na afloop van een spannende partij is er ook nog de gelegenheid om een verfrissing te nemen in de bar van de sporthal met de andere leden.

Lid worden van badmintonclub B.C. Argus?

Precies wat je zoekt

Lidmaatschap

Alles wat je nodig hebt om badminton te spelen is sportkleding, zaalsportschoenen en een racket. En dat zijn echt de kosten niet. Dat geldt ook voor de contributie van 82,50. Dit bedrag is inclusief shuttles.

Speel gewoon een keertje mee

Als je meespeelt merk je pas echt dat badminton een mooie sport is. Het is geen probleem als je nog geen racket hebt. Wij zorgen wel voor een racket waarmee je meteen al een partijtje met ons mee kan spelen. Twijfel je nog? Dan kun je twee weken lang op proef meespelen.

Wil je meer weten? Er is altijd wel iemand in de zaal die al je vragen kan beantwoorden. Afgesproken dat je eens bij ons langs komt. Het badmintonseizoen loopt van de eerste week van september tot in mei.

We spelen in De Rosmolen
Leliestraat 19
6658 XN  Beneden Leeuwen

Speelavond:
     Vrijdag, 21.00u - 22.30u
 

In prima conditie bij B.C. Argus